Excursão gastronômica e histórica em Nova Orleans
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Excursão gastronômica e histórica em Nova Orleans
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Excursão gastronômica e histórica em Nova Orleans

3 h
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Sobre esta atividade
Encontre o seu guia no Quarteirão Francês na parte da tarde e comece a sua excursão gastronômica por New Orleans no SoBou, um dos três restaurantes pertencentes à premiada família do Commander’s Palace. Sente-se e relaxe enquanto são servidos três saborosos pratos agridoces inspirados na comida de rua, que demonstram a moderna cozinha de Nova Orleans: torresmos de porco, bolinhos de boudin com mostarda Creole uma fritada de pato com batata doce coberta com fondue de foie gras.
Ouça uma narrativa sobre a cozinha da Louisiana, começando com as contribuições culinárias das tribos de índios locais até a chegada dos europeus e africanos que criaram os sabores crioulos. Você ouvirá sobre a geografia exclusiva do sul da Louisiana, bem como as origens linguísticas de dezenas de pratos locais, desde beignet e étouffée até gumbo e jambalaya.
Se desejar, compre uma bebida no bar completo antes de ir para uma parada no Pepper Palace Hot Sauce Bar, onde poderá provar dezenas de molhos picantes diferentes, molhos BBQ, dry rubs, temperos e muito mais.
A terceira parada é a Leah's Pralines, uma loja de doces estabelecida em 1933. Depois de aprender sua história, prove uma pralina crioula e experimente a sobremesa de pé-de-moleque de noz pecan e bacon.
Em seguida, prove duas invenções de Nova Orleans: muffuletta e po-boy. Ambas são servidas na divertida NOLA Po-boys, uma taverna local com um menu vasto. Converse sobre a história dos séculos XIX e XX dos imigrantes de Nova Orleans enquanto prova o poboy de peixe-gato frito em um pão francês ao assado ao estilo de Nova Orleans antes de seguir para a ligeiramente aquecida muffuletta: um sanduíche ao estilo italiano com presunto, salame, mortadela, queijo provolone, queijo muçarela e salada de azeitonas ao estilo de Nova Orleans.
A próxima parada é Tujague's, o segundo mais antigo restaurante de Nova Orleans, que serve a clássica cozinha crioula desde 1856. Descubra a contribuições culinárias dos açougueiros do Mercado Francês enquanto você saboreia um delicioso prato: a carne de peito lentamente cozida ao estilo bávaro.
A parada final é Dickie Brennan's Tableau, onde você apreciará um saboroso fruto do mar Gumbo. Tableau pertence e é operada por um distinto dono de restaurantes local e se localiza no coração de Nova Orleans, a histórica Jackson Square. Quando a excursão terminar, o happy hour terá começado em Tableau.
A excursão a pé cobre cerca de 2,4 km em um ritmo suave.
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Incluído
  • Almoço
  • Gorjetas para servidores em estabelecimentos
Não incluído
  • Bebidas que não água
  • Gratificação por guia (opcional)
  • Recepção e desembarque no hotel
Adicional
  • A confirmação será recebida até 48 horas após a reserva, de acordo com a disponibilidade
  • Este passeio apresenta um menu fixo. Nós não oferecemos uma opção sem glúten, sem carne de porco ou vegetariana.
  • Funciona em todas as condições meteorológicas, por favor vestido adequadamente
  • Acessibilidade para cadeirantes
  • Acessível para carrinhos de bebê
  • Não há nenhum custo para crianças em carrinhos
  • Os viajantes devem ter condicionamento físico razoável
Características
Turismo
95%
Cultural
85%
Gastronomia
60%
Original
15%
Análises
4.9
210
K
KVINCENT1
5 | 2019-09-23

Kudos to Dr. Gumbo for not dumbing down the tour and providing solid historical, culinary and local customs facts, factoids and antidotes to this tour. Too often guides go for the yucks and quick laughs and don't take the message seriously. There are blatant commercial efforts to buy a drink or a discussed goodie, but no pressure. I even spent a few extra bucks - it's vacation in a great place with a well spend couple of hours. From Po Boys to Boudin with foie gras dipping sauce it was an experience!

W
Wendy N
5 | 2019-08-20

Magic Mike was our guide, and he was fantastic. Very interesting history mixed with the right amount of humor, and the food samplings were fantastic.

D
Debra F
5 | 2019-07-03

Our tour guide Lindsey was so knowledgable and fun. The stories and history are very interesting and informative. The food was delicious! Very worth every penny.

C
Christy Q
4 | 2019-07-03

Our guide was awesome and delivered a great history tour. The food was really good but we stopped at pepper palace where all of the hot sauce is made in Tennessee. Kinda odd seeing as how two of the worlds beat hot sauces are made in LA.

J
J.dilworth
5 | 2019-07-03

This was a great tour and Lindsey was a wonderful guide. I learned a lot of history and ate some amazing food.

K
Kerry M
5 | 2019-04-12

Excellent tour. We walked around the Quarter and sampled food at maybe 7 places. Crawfish beignet, crackle, brisket, pralines, gumbo, po-boy, muffuletta, and hot sauces. We were too full for dinner! Not super good for physically challenged due to poor quality of sidewalks. Lots of historical tidbits to go with the food.

D
Debra T
5 | 2019-02-26

Excellent Tour - Great Food with very well presented historical information intertwined. Dylan was a fantastic tour guide and engaged each of the participants.

D
Deborah K
5 | 2019-01-14

This was by far the best tour we've taken in New Orleans, and we've taken several. Our tour guide, Ben, was incredibly knowledgeable on the history, the culture and the cuisine(s) of NOLA. We learned so much from him! The stops on the tour were very interesting as well, and the food "samples" excellent. I say "samples" because by the time the tour was over, we were too stuffed to even think about dinner. Our stops were Sobu, The Pepper Palace, Laura's Pralines (be sure to try the bacon and pecan brittle), NOLA Po Boys, Tujague's, and Tableau. This $70 was worth every cent. I highly recommend it. If you take one tour in NOLA, take this French Quarter Food and History one.

L
Laura A
5 | 2018-11-02

We got Ben! He was a local, had great tips, recommendations and knowledge! Highly recommend!Fun way to explore the French quarter. Food was not that crazy, so don't worry if you're not an adventurous eater. Not for anyone that is vegetarian or gluten free. Small groups, ours had 10. Really great tour would do again!

l
laura m
5 | 2018-09-20

I loved our guide, Ben, I have learned so much about New Orleans and the different types of foods, Ben is the best story teller, the history of the area, how different things got their names. I learned so much about Creole and Cajun, the history of the French Quarter. Ben is the best. I will recommend this tour to all my friends.

C
Cynthia D
5 | 2018-09-14

Lindsey was the most amazing tour guide. We really got to know some of New Orleans history and its food. The food OMG true Cajun and Creole. Make sure that you go on this tour.

A
Angiebud1
5 | 2018-09-13

Great tour guide-so much information given out.Great food and walk around French Quarter sampling local food

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